خبر های دسته اول

وقت سفارت بلژیک ، تعیین وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

ویزابان معتبرترین مجموعه مشاوره و خدمات ویزای شینگن با راه اندازی این وب سایت اقدام به ارائه تخصصی وقت سفارت بلژیک و ویزای بلژیک نموده و همانند قبل منشور اخلاقی این مجموعه ارئه خدمات وقت سفارت بلژیک به بهترین شکل می باشد.همانطور که همگی می دانید بلژیک یکی از کشورهای نسبتاً پیشرفته اروپایی است که در همسایگی کشورهای هلند، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ و دریای شمال قرار دارد. بلژیک، مرز بین دو فرهنگ متفاوت آلمانی و رومی بشمار می رود. این تنوع فرهنگی در کشور بلژیک باعث شده که شاهد تنوع زبانی نیز در این کشور باشیم. اگر سفر به بلژیک را تجربه کنید خواهید دید که بلژیکی ها به زبان های هلندی، آلمانی و فرانسوی صحبت می کنند. گوناگونی زبان و فرهنگ در بلژیک شاید جالب به نظر برسد اما یک سری تنش های سیاسی نیز به بار آورده است.

 

 ” پکیج ویزای شینگن بلژیک فقط ۹۵۰،۰۰۰ تومان ”

مشاوره تخصصی + وقت سفارت بلژیک + فرم ویزا + بیمه مسافرتی + واچر هتل + رزرو بلیط هواپیما

 

وقت سفارت بلژیک در ایران :

با این وجود عده زیادی از افراد برای سفر یا مهاجرت، کشور بلژیک را انتخاب می کنند زیرا هم از نظر جاذبه های گردشگری و هم از نظر رفاه اقتصادی از جایگاه نسبتاً خوبی برخوردار است. اگر مقصد آتی شما هم کشور بلژیک است باید بدانید که برای ورود به بلژیک مستلزم اخذ ویزای بلژیک هستید. ویزای بلژیک از طرف سفارت این کشور صادر و عرضه می شود؛ پس برای دریافت ویزای بلژیک باید به سفارت این کشور واقع در تهران مراجعه کنید اما قبل از مراجعه حضوری به سفارت باید وقت سفارت بلژیک را رزرو کرده باشید. گرفتن وقت سفارت بلژیک روال معینی دارد که ما سعی کرده ایم شما را با این پروسه آشنا کنیم.

وقت سفارت بلژیک

پروسه گرفتن وقت سفارت بلژیک

همانطور که گفتیم لازمه ورود شما به خاک بلژیک، دریافت ویزای بلژیک است و برای اخذ ویزا ابتدا باید وقت سفارت بلژیک را بگیرید. اما قبل از اینکه برای گرفتن وقت سفارت بلژیک اقدام کنید بهتر است که با ویزاهای مختلف کشور بلژیک آشنا شوید چون زمانی که بخواهید وقت سفارت بلژیک را رزرو کنید باید بدانید که برای دریافت چه نوع ویزایی می خواهید تقاضا دهید. اگر ویزای درخواستی شما متناسب با هدف شما از سفر به بلژیک نباشد؛ بدون شک درخواستتان رد خواهد شد و موفق به اخذ ویزای بلژیک نخواهید شد. پس آشنایی با انواع ویزاهای بلژیک قبل از گرفتن وقت سفارت بلژیک الزامی است.

سفارت بلژیک، ویزاهای مختلفی صادر می کند که هرکدام فقط مختص سفر خاصی هستند. در بین ویزاهای متنوع کشور بلژیک، ویزاهای کاری و تحصیلی این کشور طرفداران زیادی دارند که این محبوبیت ناشی از شرایط اقتصادی و آموزشی مطلوب کشور بلژیک است. در حقیقت بلژیک از نظر موقعیت جغرافیایی در منطقه صنعتی از اروپا قرار دارد زیرا بلژیک در همسایگی کشورهایی چون آلمان، فرانسه و هلند جای گرفته است و همه ما آلمان را به عنوان یکی از سه مرکز اصلی صنعت دنیا می شناسیم.

قرار گرفتن در کنار این کشورها باعث شده که بلژیکی ها نیز در جهت رشد صنعت خود تلاش کنند؛ به گونه ای که امروزه از صنایع قدرتمند و بازار کار پویایی برخوردار هستند. به همین دلیل عده زیادی از افراد برای کار و تجارت، کشور بلژیک را انتخاب می کنند. ولی این افراد برای اینکه حق کار در بلژیک را داشته باشند ابتدا باید برای اخذ ویزای کاری بلژیک، اقدام به گرفتن وقت سفارت بلژیک کنند. اما سفارت بلژیک تنها به افرادی ویزای کاری می دهد که از طرف یک کارفرمای مقیم بلژیک دارای دعوتنامه کاری باشند. پس شرط لازم برای اخذ ویزای کاری بلژیک، داشتن دعوتنامه است اما اخذ دعوتنامه کاری هم کار چندان آسانی نیست. در واقع یک کارفرما زمانی می تواند برای شما دعوتنامه بفرستد که ابتدا به مدت سه ماه در کشور بلژیک و سپس به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا برای استخدام نیروی موردنظر خود آگهی دهد و چنانچه فرد موردنظر طی این مدت پیدا شد که کارفرما ملزم به استخدام این شخص خواهد بود؛ در غیر این صورت است که می تواند برای شما دعوتنامه کاری ارسال کند.

وقت فوری سفارت بلژیک :

شما پس از اخذ دعوتنامه می توانید برای گرفتن وقت فوری سفارت بلژیک اقدام نمایید. اما همانطور که متوجه شده اید دریافت دعوتنامه کاری امری نسبتاً محال است چون بعد از شش ماه انتشار آگهی در بلژیک و اتحادیه اروپا احتمالاً نیروی موردنظر استخدام خواهد شد؛ مگر اینکه با کارفرمای مذکور آشنایی قبلی داشته باشید و وی شرایط نیروی موردنیاز را درست طبق شرایط شخص شما درج کند؛ به گونه ای که با هیچ فرد دیگری مطابقت نداشته باشد. ولی چنانچه با کارفرما آشنا نیستید بهتر است که اول ویزای جست و جوی کار در بلژیک را دریافت و به بلژیک سفر کنید؛ حالا به مدت شش ماه وقت خواهید داشت که در بلژیک به دنبال کار بگردید و بعد از یافتن کار می توانید برای گرفتن ویزای کاری اقدام کنید اما اگر شغلی پیدا نکردید باید بلژیک را ترک کنید.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت بلژیک :

  • اسکن صفحه اول گذرنامه مسافر
  • تکمیل فرم فارسی شینگن

علاوه بر مسئله کار و اقتصاد، عده زیادی هم تحت تاثیر نظام آموزشی قوی بلژیک قرار می گیرند و برای ادامه تحصیل راهی این کشور می شوند چون هم دانشگاه های بلژیکی از اعتبار جهانی برخوردار هستند هم اینکه هزینه تحصیل و زندگی در بلژیک نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی کمتر است. اما این افراد هم برای ورود به بلژیک ابتدا باید اقدام به گرفتن وقت سفارت بلژیک و ویزای تحصیلی بلژیک کنند. سفارت بلژیک تنها برای افرادی ویزای تحصیلی صادر می کند که از طرف یک دانشگاه بلژیکی پذیرش گرفته باشند. پس اگر به تحصیل در بلژیک علاقه دارید ابتدا باید از یک دانشگاه بلژیکی پذیرش بگیرید سپس برای اخذ ویزای بلژیک اقدام به رزرو وقت سفارت بلژیک کنید.

اما علاوه بر ویزاهای کاری و تحصیلی بلژیک، نوع دیگری از ویزاهای بلژیک تحت عنوان ویزای الحاق به خانواده نیز از طرفداران زیادی برخوردار است. ویزای الحاق به خانواده به افرادی تعلق می گیرد که خانواده آنها مقیم بلژیک هستند.

مصاحبه سفارت بلژیک :

بعد از کسب اطلاعات لازم در مورد انواع ویزاهای کشور بلژیک می بایست ویزایی متناسب با هدفتان از سفر به بلژیک را انتخاب کنید؛ سپس برای دریافت ویزای موردنظر اقدام به گرفتن وقت سفارت بلژیک کنید. برای رزرو وقت سفارت بلژیک ابتدا باید در سایت بلژیک ثبت نام کنید؛ سپس فرم درخواست ویزای بلژیک را از همین سایت دریافت و تکمیل کنید. قبل از سابمیت فرم، اطلاعات را کنترل کنید. بعد از سابمیت فرم، از طرف سفارت یک  شناسه دریافت خواهید کرد که از زمان دریافت این شناسه مجاز به ویرایش فرم درخواست ویزای شنگن نخواهید بود.

در مرحله بعد باید در سایت صدور ویزای بلژیک با نشانی الکترونیکی بلژیک ثبت نام کنید؛ برای ثبت نام در این سایت به شناسه دریافتی در مرحله قبل نیاز خواهید داشت. بعد از ثبت نام در سایت صدور ویزای شنگن بلژیک به صفحه حاوی جدول وقت های آزاد سفارت هدایت می شوید. با توجه به تاریخ سفر خود و وقت های موجود، یکی از وقت های آزاد را انتخاب کنید و بعد منتظر تایید وقت موردنظر از طرف سفارت بلژیک بمانید. اگر سفارت وقت را تایید کرد که پروسه گرفتن وقت سفارت بلژیک تمام است اما اگر وقت مذکور را تایید نکرد باید وقت دیگری را انتخاب نمایید. در نهایت برای انجام مصاحبه، انگشت نگاری و تحویل مدارک باید در موعد مقرر به سفارت مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای سفارت بلژیک :

مدارکی که باید به سفارت تحویل دهید بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت هستند اما معمولاً در لیست مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای بلژیک، مدارکی مانند شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، عکس پرسنلی، فرم دریافت ویزای بلژیک، دعوتنامه، گواهی نامه شغلی، رسید رزرو هتل، رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، اسناد مالکیت، گواهی تمکن مالی، پرینت گردش حساب بانکی و بیمه نامه مسافرتی دیده می شوند.

اگر مصاحبه شما به خوبی پیش برود و مدارکتان برای دریافت ویزای بلژیک کامل باشند موفق به اخذ ویزای بلژیک و سفر به این کشور توسعه یافته اروپایی خواهید شد. جالب است بدانید که ویزای بلژیک نقش مجوز ورود شما به کشورهایی نظیر آلمان، فرانسه، هلند، ایتالیا، اسپانیا، دانمارک، لهستان، نروژ، سوئد، مجارستان، جمهوری چک، فنلاند، یونان، پرتغال، اسلوونی، مالت، لتونی، لیتوانی و ایسلند را نیز ایفا خواهد کرد زیرا بلژیک یکی از هم پیمانان معاهده شنگن است؛ بنابراین ویزای بلژیک مجوز ورود شما به کل منطقه شنگن خواهد بود.

 

جهت اخذ وقت سفارت بلژیک و ویزای خدمات ویزای شینگن با شماره ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید.